Cornel Șfaițer nu ia în calcul revenirea la FC Botoșani

0
985

Fostul președinte al FC Botoșani nu se gândește la o revenire în fotbal, în perioada imediat următoare. Chiar dacă a avut discuții cu Valeriu Iftime iar după meciul cu CFR Cluj a fost în vestiarul echipei, Cornel Șfaițer nu va reveni în cadrul clubului.

Cornel Șfaițer spune că din iunie și până acum a avut discuții cu reprezentanții mai multor cluburi atât din prima cât și din a doua ligă, care i-au propus funcția de președinte. A refuzat toate ofertele, inclusiv cea venită de la Dinamo.

„La începutul lunii iunie am luat decizia să fac pasul în spate la FC Botoșani. Nu mi-a fost ușor, a fost o perioadă grea în primele trei luni. Mulți suporteri din Botoșani, colaboratorii mei din țară, agenți, conducători, mă întrebau de ce am renunțat, dacă voi reveni. Mă dădeau ba la Dinamo, ba la CFR Cluj. Au fost și alte echipe care m-au contactat dar am dorit o perioadă de pauză. Mă gândeam că o să am liniște dar nu a fost așa. Eu am făcut munca executivă la FC Botoșani pentru că așa am dorit, nu am luat bani din fotbalul botoșănean. Ba din contra, am adus. Am fost și sponsor. În primă fază am fost înțeles greșit, mulți doreau să merg pe funcția de președinte executiv. Conduc un business și îmi e foarte greu să plec de la Botoșani și să mă rup de Prodalcom. Am avut o tentativă să plec la Dinamo. În vară au fost multe discuții. Nu știu când voi reveni și unde voi merge”, ne-a spus Cornel Șfaițer.

Chiar dacă nu mai este implicat direct în fotbal, fostul președinte al FC Botoșani merge săptămânal la meciuri, inclusiv în liga a III-a unde urmărește jucătorii tineri.

„Sunt la curent cu toate noutățile din fotbal, am urmărit toate etapele. Am văzut și meciuri la Liga a II-a și a III-a. O fac din plăcere și nu din alt interes. Sunt niște copii interesanți în Liga a III-a pe care îi urmăresc. Un Moruțan 2. Sunt jucători de perspectivă. Am și niște colaboratori în țară, îmi fac o bază de date”, a mai spus Cornel Șfaițer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here