20.1 C
Botoșani
joi, 25 iulie 2024

Cornel Şfaiţer: „Ne dorim cel puţin locul din sezonul trecut”

cornelsfaiter fcbt-brasov

Conducerea clubului FC Botoşani încă nu a stabilit obiectivul pentru noul sezon competiţional dar preşedintele Cornel Şfaiţer susţine că îşi doreşte o clasare pe unul din primele opt locuri la finalul campionatului care va începe la sfârşitul acestei săptămâni.

Oficialul botoşănean consideră că vor fi 12 echipe care se vor lupta pentru evitarea retrogradării şi din acest motiv noul sezon va fi mult mai dificil decât precedentul.

„Va fi un sezon foarte greu. Era normal să avem un lot mult mai valoros şi să avem o concurenţă adevărată pe toate posturile. La momentul acesta consider că suntem mai puternici decât în sezonul trecut. Am creat toate condiţiile pentru performanţă şi în primul rând pentru rămânerea în Liga I. Trebuie să fim realişti. Vor fi cinci-şase echipe care se vor bate la campionat şi cupele europene. Restul ne vom bate pentru supravieţuire. Toată lumea îşi doreşte o clasare cât mai bună pentru că beneficiem de drepturile TV caresunt foarte consistente. Încă nu am stabilit obiectivu dar ne dorim cel puţin locul din sezonul trecut”, a spus Cornel Şfaiţer.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA