23 C
Botoșani
duminică, 14 august 2022

Cornel Șfaițer: „Mă voi înscrie și eu în programul DDB”

Managerul lui Sepsi OSK, Cornel Șfaițer, a anunțat în exclusivitate pentru GSP faptul că își va face card „Elite DDB”, de 1948 de euro, pentru a se înscrie în proiectul socios al suporterilor dinamoviști. 

El tratează totul ca pe un gest simbolic, fiind dinamovist convins din copilărie. Speră ca formația alb roșie să se salveze și să depășească ușor situația dificilă în care este.

„Sunt momente grele pentru Dinamo, momente în care trebuie să uităm de rivalități. Tocmai de asta trebuie felicitat Nicolae Stanciu, cu acel gest frumos. Mi-aș dori să o revăd pe Dinamo în top, să vină cineva cu o injecție de capital. Numai așa Dinamo va supraviețui. Pentru că tot m-ai întrebat despre Dinamo, o să anunț acum că mă voi înscrie și eu în programul DDB, îmi voi face card 1948. Fac acest gest pentru cei 30 de ani frumoși pe care i-am trăit alături de Dinamo.

Zilele viitoare promit să iau legătura cu cei ce se ocupă pentru a mă înscrie. Lumea mă cunoaște, știe că trecutul meu și pasiunea pentru fotbal se leagă de Dinamo, de pe timpul lui Dumitrache și Dinu. Fotbalul românesc are nevoie de nume ca Dinamo, de echipele de tradiție. E un gest simbolic ceea ce fac eu. Sper să fie liniște și răbdare și poate în câțiva ani vom vorbi despre Dinamo care a fost pe vremuri”, a zis Cornel Șfaițer pentru GSP.RO.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA