25.4 C
Botoșani
joi, 11 august 2022

Cornel Şfaiţer: “În ultimul timp s-au înmulţit astfel de discuţii şi e clar că se joacă la pariuri”

cornel sfaiter

Preşedintele clubului FC Botoşani vrea sancţiuni dure pentru jucătorii, antrenorii şi conducătorii echipelor care joacă la pariuri. El consideră că nu este normal să parieze nici măcar pe meciuri din alte campionate.

Până în momentul de faţă, s-a vehiculat numele a trei antrenori care au antrenat sau care încă mai antrenează în Liga I. Este vorba de Flavius Stoican, Nicolo Napoli şi Marius Şumudică.

“E păcat că se întâmplă asemenea lucruri. Nu am jucat la pariuri niciodată. Trebuie foarte drastic sancţionaţi cei care au jucat la pariuri. Chiar dacă nu joci contra echipei tale, tot nu e normal. Este un joc de echipă, sunt oameni care investesc, depun suflet. Au fost şi la noi discuţii, cu ani în urmă. Că ar fi jucat adversarii noştri. Când eram la Liga a II-a. În ultimul timp s-au înmulţit astfel de discuţii şi e clar că se joacă la pariuri. Sunt sigur că unii vor plăti. La Botoşani a fost un vestiar curat, cu jucători curaţi şi am încredere că nu vom avea parte de comentarii vis-à-vis de pariuri sportive”, a declarat Cornel Şfaiţer.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES


ULTIMA ORA