20.6 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Cornel Şfaiţer: „În prima repriză am jucat în vreo cinci jucători. Când întâlneşti echipe bune, nu este suficientă alergarea”

cornelsfaiter23martie

Preşedintele clubului FC Botoşani şi-ar fi dorit un rezultat pozitiv în faţa formaţiei Steaua iar meciul de pe Naţional Arena, de duminică seara, a fost un bun prilej. Steaua a jucat mai binede 30 de minute cu doi oameni în minus da FC Botoşani nu a reuşit să marcheze.

Cornel Şfaiţer consideră că în mecurile cu echipele bune ale campionatului se poate observa că FC Botoşani nu prea mulţi jucători care pot face diferenţa.

„Era bine dacă scoteam ceva. Când îi mai prinzi pe Steaua aşa? Au jucat cu doi oameni în minus. Este adevărat că au jucat cu agresivitate. În nouă oameni au jucat la fel de agresiv, s-au apărat foarte bine. Din păcate şi noi am jucat tot în vreo nouă oameni. În prima repriză am jucat în vreo cinci. Nu am fost inspiraţi când am avut doi oameni în plus. Dacă dădea Batin gol la acea fază, puteam scoate un rezultat bun. Batin a fost singurul jucător care merită remarcat astăzi. Fizic putem dar mai trebuie să putem şi mental. Mai este şi calitatea individuală a unor jucători. Când întâlneşti echipe bune, cu jucători de calitate, nu este suficientă alergarea. Acum ne dorim o victorie cu Viitorul după care trebuie să întărim lotul pentru Europa League şi campionatul viitor”, a spus Cornel Şfaiţer.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA