0.6 C
Botoșani
joi, 30 noiembrie 2023

Cornel Şfaiţer: „Important este că nu am pierdut”

cornelsfaiter fcbt-brasov

Preşedintele clubului FC Botoşani este mulţumit de rezultatul obţinut de echipa lui Leo Grozavu la Mediaş. Cornel Şfaiţer consideră că jocul pe faza ofensivă a avut de suferit dar în acelaşi timp este mulţumit de faptul că echipa arătat o condiţie fizică foarte bună.

Oficialul botoşănean se aşteaptă ca jocul formaţiei pregătită de Leo Grozavu să crească în următoarele etape şi este optimist înaintea partidei cu Petrolul.

„A fost o primă repriză mai ştearsă dar în a doua am jucat mai bine. Până în minutul 70 ei nu au ajuns la poarta noastră. Ştiam că vom întâlni o echipă care nu o să ne atace. Au pregătit jocul să stea în jumătatea lor şi să iasă pe contraatac. Am stat bine fizic. Nu am avut forţă în atac dar a fost primul joc. La primul joc este greu când vii după o vacanţă lungă. Am întâlnit o echipă experimentată dar era o echipă care putea fi învinsă. Până la urmă, important este că nu am pierdut. Urmează meciul cu Petrolul în care avem posibilitatea să arătăm că dorim mai mult. arbitrajul nu a influenţat rezultatul”, a spus Cornel Şfaiţer.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA