22.4 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Cornel Şfaiţer: „Este inadmisibil să fie şase arbitri care îşi bat joc de un spectacol”

cornelsfaiter23martie

Arbitrul Lucian Rusandu l-a scos din sărite pe preşedintele clubului FC Botoşani. De obicei, Cornel Şfaiţer evită să vorbească despre arbitraj dar după meciul cu ASA Tg. Mureş a răbufnit şi a spus că FC Botoşani nu a fost lăsată să joace de acest arbitru din Sf. Gheorghe.

„Traversăm o perioadă grea, cu lipsă de rezultate. Am crezut mult în echipă. Din păcate am fost învinşi de o echipă experimentată, o echipă bună dar care nu a fost peste noi. Eu zic că meritam un punct. Sunt supărat pe brigadă, trageri de timp… Este inadmisibil să fie şase arbitri care îşi bat joc de un spectacol. Au fost trageri de timp, mingi aruncate ca la juniori. În a doua repriză s-a jucat zece minute de fotbal. Nu am fost lăsaţi să jucăm”, a spus Cornel Şfaiţer care a adăugat:

„S-au înmulţit greşelile. Am crezut că e o întâmplare arbitrajul de la Cluj dar din păcate s-a repetat. O să analizăm şi o să facem demersuri mai departe. Suntem o echipă mică şi au fost foarte multe greşeli de arbitraj în retur. Noi am arătat că vrem să jucăm fotbal dar din păcate… Ştim ce s-a întâmplat la Tg. Mureş – Steaua, maniera de arbitraj”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA