26.6 C
Botoșani
marți, 23 iulie 2024

Cornel Şfaiţer: „După tragerea la sorţi, e o motivaţie în plus să trecem de Legia Varşovia”

cornel sfaiter

Jucătorii, antrenorii şi conducătorii FC Botoşani au urmărit astăzi tragerea la sorţi a meciurilor din turul trei al Europa League. În cazul în care ar trece de Legia Varşovia, FC Botoşani ar întâlni câştigătoarea dintre FK Mladost Podgorica (Muntenegru) sau  FK Kukësi (Albania).

După ce a văzut posibilii adversari, Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani, spune că în momentul de faţă motivaţia este mai mare la returul cu Legia Varşovia, programat joi 23 iulie, pe stadionul Municipal.

„După tragerea la sorţi, e o motivaţie în plus să trecem de Legia Varşovia. Ar fi extraordianar doarece ar urma un adversar mai accesibil şi o deplasare uşoară. Ar fi extraordinar să ne calificăm. Nu este imposibil. Eu zic că avem 40% şanse să ne calificăm. Trebuie capacitaţi din punct de vedere psihic. Sperăm să se refacă repede pentru că avem luni şi meciul cu Viitorul. Am stat cu mai mulţi jucători de vorbă după meciul de la Varşovia. Mai sunt mici probleme medicale dar sperăm să-i avem pe toţi apţi la meciul cu Legia”, a spus Cornel Şfaiţer.

Ieri seară, FC Botoşani a pierdut la limită, cu 1-0, la Varşovia dar jocul prestat de elevii lui Leo Grozavu le dă speranţe conducătorilor clubului şi suporterilor.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA