22.4 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Cornel Şfaiţer: “Discutăm prea mult despre cazul Martinus. Steaua este un capitol încheiat. Nu va avea evoluţii bune, va sta pe bancă”

martinus quenten europa league

Martinus Quenten a fost cel mai slab jucător al FC Botoşani în partida de joi, din primul tur preliminar al Europa League, contra formaţiei Tskhinvali. A fost mult prea individualist, a pierdut multe mingi şi i-a disperat pe suporterii botoşăneni cu greşelile făcute.

Din câte se pare, Martinus Quenten încă este cu gândul la plecarea de la FC Botoşani dar dacă va continua cu astfel de evoluţii, jucătorul dorit de Steaua în această vară are şanse de a lustrui banca de rezerve. Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani, susţine că a avut deja o discuţie cu Martinus şi i-a cerut să renunţe la alte preocupări şi să-şi facă datoria faţă de gruparea botoşăneană.

cornel sfaiter1“Discutăm prea mult despre cazul Martinus şi trebuie încheiat pentru că Martinus trebuie să se concentreze şi să dea totul pentru FC Botoşani. Deocamdată este sub contract cu noi. S-a terminat cu vacanţa, cu negocierile. Steaua este un capitol încheiat. Martinus este monitorizat de alte cluburi. Dacă va avea evoluţii bune, va pleca. E posibil să plece şi în septembrie. Vorbim prea mult de Martinus. I-am cerut să fie concentrat. Nu va avea evoluţii bune, va sta pe bancă”, a spus Cornel Şfaiţer.

Nici antrenorul Leo Grozavu nu este foarte mulţumit de prestaţia lui Martinus Quenten dar recunoaşte că în momentul de faţă nu are prea multe soluţii. În acelaşi timp, tehnicianul spune că Martinus nu este pregătit foarte bine deoarece a venit foarte târziu în cantonamentul din Austria.

leo grozavu1“Nu e cu gândul la Steaua. Comparativ cu ultimele meciuri din campionat, a fost mai bun. Aşteptăm încă mult de la el. Nu este în cea mai bună formă fizică, a venit cu un handicap de pregătire de la echipa naţională, a lipsit aproape două săptămâni de la pregătire. Nici soluţii nu avem foarte multe şi de aceea am spus că îmi mai doresc jucători de la mijloc în sus. Nu a avut cea mai strălucită evoluţie dar nici nu a fost foarte slab. Nu vreau ca după un meci să judecăm pe unul sau pe altul. Nu a jucat doar Martinus”, a declarat Leo Grozavu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA