20.5 C
Botoșani
marți, 21 mai 2024

Cornel Şfaiţer: „Aşteptăm oferta de la Steaua pentru Martinus Quenten. Suntem dispuşi să-l cedăm”

fc-bt-gaz4 quenten

Martinus Quenten are şanse mari să nu se mai prezinte la reunirea lotului echipei FC Botoşani. Acesta este pe lista de transferuri făcută de oficialii clubului Steaua iar în această săptămână se va decide dacă va fi vândut la campioana României.

Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani, spune că a avut o discuţie cu conducătorii de la Steaua şi aşteaptă în această săptămână o ofertă pentru Quenten. Potrivit site-ului Transfermarkt.com, Martinus Quenten este cotat în acest moment la 528.000 de euro. Fotbalistul din Curacao, care a mai evoluat pentru Heerenveen, Ferencvaros, Sparta Roterdam şi FC Emeen, era cotat la 220.000 de euro, în urmă cu un an când a venit la FC Botoşani. Cele trei goluri marcate în Liga I şi evoluţiile bune din acest sezon i-au crescut cota la 528.000 de euro.

Conducătorii clubului FC Botoşani nu au stabilit o sumă minimă pentru care Quenten ar putea pleca la Steaua ci aşteaptă să vadă oferta lui Gigi Becali. În iarnă, FC Botoşani a mai avut discuţii cu CSU Craiova şi încă două cluburi din străinătate pentru Martinus Quenten dar au refuzat să-l cedeze.

„Cei de la Steaua sunt interesaţi interesaţi de Martinus Quenten. Am avut o discuţie cu ei dar urmează ca zilele următoare să avem o întâlnire. Aşteptăm o ofertă de la ei după care vom negocia. Nu lansăm preţuri mari şi apoi să nu se concretizeze. Suntem dispuşi să îl cedăm pe Martinus dar depinde de oferta pe care o va face Steaua. El este un jucător care are calităţi şi poate demonstra mult mai mult decât a făcut-o în sezonul trecut. Am văzut că Steaua are o listă impresionantă de jucători pe care încearcă să-i transfere. Noi suntem dispuşi să negociem pentru Martinus Quenten, la fel cum suntem dispuşi să negociem şi pentru alţi jucători”, a spus Cornel Şfaiţer.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES


ULTIMA ORA