22.5 C
Botoșani
joi, 11 august 2022

Cornel Şfaiţer: “Am făcut tot ce a depins de noi. Vedem ce decide arbitrul la şedinţa tehnică”

teren stadion2

Cu 24 de ore înainte de startul partidei FC Botoşani – CSU Craiova, gazonul stadionului Municipal, era în condiţii cât de cât bune ţinând cont că termomentrul arăta -11 grade Celsius. Potrivit oficialilor botoşăneni, instalaţia de încălzire funcţionează la capacitate maximă dar nu poate face faţă la temperaturile foarte scăzute.

Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani, a fost şi în această seară pentru a vedea care este starea terenului. El spune că totul depinde de arbitrul Marius Avram care a fost delegat la această partidă.

“De două zile muncim. 40 de oameni au muncit şi ieri şi astăzi. Din păcate, vremea e destul de aspră. Noaptea trecută am avut -22 de grade. În seara asta se anunţă -16. S-a muncit, s-a decopertat, instalaţia funcţionează la maxim. Liga doreşte să disputăm partida, noi dorim să jucăm, Craiova s-a deplasat la Botoşani. Vom vedea ce va decide arbitrul la şedinţa tehnică. Noi am făcut tot ce a depins de noi dar condiţiile meteo nu ne-au ajutat- e un caz de forţă majoră. Dacă arbitrul decide că nu se poate juca, partida se va amâna cu 24 de ore, urmând ca Liga să decidă. La momentul acesta sunt porţiuni unde gazonul este îngheţat. Sperăm ca mâine vremea să fie mai bună iar terenul să fie bun de joc”, a spus Leo Grozavu, adăugând:

“Am stat toată zile pe telefoane cu Liga, e un caz de forţă majoră. Ce a depins de noi am făcut. Sunt lucruri care nu depend de noi. Eu îmi doresc să se dispute meciul pentru că s-au făcut eforturi mari, toată lumea a fost implicată, au fost nişte costuri foarte mari. Instalaţia de încălzire funcţionează la parametri maximi la ora asta. Nu garantează nimeni că pe 1-2 martie va fi o temperatură optimă pentru disputarea meciului”.

Partida dintre FC Botoşani şi CSU Craiova este programată să se dispute mâine de la ora 18.00 iar preţul unui bilet este 20 de lei.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES


ULTIMA ORA