3.5 C
Botoșani
miercuri, 21 februarie 2024

Cornel Şfaiţer: „Dacă mai reuşim şapte puncte, putem termina pe locul opt”

 

News Scăpaţi de grijile retrogradării, oficialii FC Botoşani se gândesc la o clasare pe locurile şapte-opt la finalul acestui sezon. Pentru a reuşi o astfel de performanţă, FC Botoşani mai are nevoie de încă şapte puncte în ultimele opt etape.

Preşedintele clubului FC Botoşani speră înt-un rezultat pozitiv în jocul de la Cluj şi îşi doreşte trei puncte în partida cu Pandurii Tg. Jiu, programată în prima zi de Paşte pe stadionul Municipal.

“Mai avem patru jocuri acasă şi sper să adunăm cât mai multe puncte în clasament. Vă daţi seama ce ar însemna pentru noi o victorie cu Pandurii Tg. Jiu. Ar fi extraordinar. Important este că am reuşit 35 de puncte şi echipa are linişte în momentul de faţă. Vom aborda cu aceeaşi seriozitate fiecare jocavem patru victorii acasă în acest retur şi s-a văzut nivelul jocului. Leo vrea un fotbal modern, un joc agresiv care să placă publicului. Echipa are potenţial. Dacă mai reuşim şapte puncte, putem termina pe locul opt”, a spus Cornel Şfaiţer care a adăugat:

“Jucătorii sunt conştienţi că o clasare în partea superioară ne-ar aduce linişte financiară. Dacă vom obţine mai mult din drepturile TV, vor primi şi jucătorii banii la timp. Asta e realitate”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA