-2.2 C
Botoșani
luni, 30 ianuarie 2023

Corina deschide noul sezon de cumpărături la Botoșani Shopping Center

News Botoşani Shopping Center marchează începerea noului sezon de cumpărături cu un concert special al cunoscutei artiste pop Corina. Concertul va avea loc pe 22 martie, începând cu ora 18:30, şi în deschidere vom asista în premieră la debutul trioului muzical format din Dj Meyer, rezident în mai multe cluburi din străinătate, Alexandra, ex-Amadeus şi Mr.Saxy, cel mai bun performer la saxofon din România.

În deschiderea seriei de concerte va cânta Denisa Trofin, o adolescentă foarte talentată cu o carieră muzicală impresionantă pentru vârsta ei.

„Venirea primăverii trebuie marcată și de către Botoșani Shopping Center, ca în fiecare an de la deschidere. Pe lângă experiența de shopping, încercăm să aducem botoșănenilor spectacole cu artiști în vogă și evenimente pentru întreaga familie. Galeria comercială Botoșani Shopping Center este un loc în care clienții noștri pot alege branduri naționale și internaționale din domeniul modei, bijuteriilor, accesoriilor sau designului interior, iar noi dorim să le oferim și  distracţie atât pentru familii, cât și pentru copii și tineri”, a declarat Mircea Câmpanu, Directorul Centrului Comercial Botoșani Shopping Center.

Centrul comercial are o suprafață totală de 22.031 m², din care hypermarketul Carrefour acoperă peste 9.000 m2. Cei mai importanți retaileri naționali și internaționali regăsiți în Botoşani Shopping Center sunt Domo, NewYorker, Leonardo, Orsay, Mado şi Beauty Mania, fiind unul dintre cele mai mari proiecte de retail din Botoşani. Cu un grad de ocupare de  98,03% realizat de cele 26 de magazine ale centrului comercial, Botoşani Shopping Center reuşeşte să atragă 3,6 milioane de vizitatori anual. s-a menţionat în fraza anterioară

Printre evenimentele de succes menționăm concertul de inaugurare susținut de Andra, care a avut peste 8000 de fani prezenți, concertul formației Talisman, alături de care am sărbătorit un an de la deschidere, concertul formației Deep Central și Crush, Alexandra Ungureanu, în primăvara anului 2013, dar și concertul aniversar de doi ani susținut de trupele Dj Rhyno&Sylvia şi Fly Project.

Echipa Carrefour Property Division folosește experiența în organizarea evenimentelor pentru toate vârstele, punând accent pe acțiunile dedicate petrecerii timpului în familie, cu jocuri pentru copii, precum cele organizate in colaborare cu Disney – CARS, SPIDERMAN, PLANES sau FAIRY și târguri pe gustul fiecăruia –Târgul Alimenta, Târgul de dulciuri, Târgul de nunți, expoziții auto, Târgul de antichități.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA