22.4 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Copila de 13 ani, bătută crunt de tatăl ei cu un cablu, a ajuns în grija statului

spital copiisalon920

Fata de 13 ani, din judetul Botosani, batuta de tatal ei cu un cablu electric pentru ca a luat o nota mica si s-a intalnit pe ascuns cu mama ei a fost externata din sectia de pediatrie si gazduita in centrul de primire al minorului in regim de urgenta de la Protectia Copilului.

In acelasi loc a ajuns si sora geamana a copilei, chemata la consiliere impreuna cu bunica care le avea in grija. Specialisiti au hotarat ca ambele fete trebuie sa ramana in grija statului pana cand instanta le va decide soarta: atat lor, cat si a tatalui violent. De altfel, reprezentantii de la Protectia Copilului au decis ca cele doua surori nu mai pot sta cu bunica atata timp cat tatal lor locuieste in aceeasi curte cu ele.

Atat el, cat si mama fetelor, au fost declarati inapti sa aiba grija de copile in urma cu multi ani, cand au suferit un accident rutier. De atunci fetele s-au aflat in grija bunicii paterne

„In prezent, cele doua adolescente surori se afla in centrul de primire al copilului in regim de urgenta. Ca urmare a consilierii realizate de catre psiholog a fost adusa si cealalta fata care se afla in mediul familial la bunica paterna insa, in aceeasi curte cu tatal agresor. Drept urmare, a fost scoasa din acel mediu de risc”, a spus Felicia Mihai, director Complexul de Servicii Comunitare Botosani.

Politistii il cerceteaza pe barbat pentru violenta in familie.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA