23 C
Botoșani
luni, 24 iunie 2024

Copil salvat dintr-un autoturism implicat într-un accident

smurd ambulanta 

Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Româneşti au intervenit pentru a salva un minor care rămăsese blocat într-un autoturism răsturnat în urma producerii unui accident rutier.

În data de 22 iulie a.c., în jurul orei 17.00 pe timpul efectuării unei misiuni specifice de supraveghere în zona de competenţă, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Româneşti – I.T.P.F. Iaşi au observat, în localitatea de frontieră Santa Mare, un autoturism răsturnat în urma producerii unui accident rutier.

La faţa locului, poliţiştii de frontieră au constatat că în afara autoturismului se aflau două persoane adulte care nu prezentau leziuni, iar în interior, era blocat un minor.Lucrătorii noştri împreună cu adulţii au procedat imediat la scoaterea copilului din mijlocul de transport. Din cauza impactului, maşina a fost cuprinsa de flăcări şi a ars în totalitate.

Imediat, poliţiştii de frontieră au apelat numărul unic de urgenţă 112 şi au transportat cu autospeciala din dotare, minorul, în vârstă de 6 ani, şi pe mama acestuia,  până în întâmpinarea ambulanţei.

Din localitatea Ştefăneşti cele două persoane au fost preluate de un echipaj S.M.U.R.D. şi transportate de urgenţă la Spitalul Municipal Botoşani, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Ulterior, la faţa locului au intervenit echipaje ale pompierilor şi poliţiei rutiere, pentru cercetarea evenimentului.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

ULTIMA ORA