-0.5 C
Botoșani
duminică, 29 ianuarie 2023

Copil paralizat după ce i-a căzut o creangă peste umăr, în Parcul Mihai Eminescu din Botoşani

parcul mihai eminescu

Un copil in varsta de 7 ani a ramas cu umarul drept paralizat, dupa ce in urma cu zece zile, in timp ce se afla in Parcul Mihai Eminescu a fost lovit de o creanga desprinsa dintr-un copac. El a ajuns in sectia de pediatrie si acum este pacientul doctorului Constantin Tudorache, seful bazei de tratament. Cazul este unul rar, spune medicul, iar prognosticul este unul rezervat.

Baiatul este acum pacientul bazei de tratament de la pediatrie si va avea nevoie de o perioada indelungata de recuperare.

“A facut o paralizie totala si pentru mine este o afectiune pe care o intalnesc pentru prima data fara sa aiba o fractura de umar,de elementele constitutive osoase ale umarului. Ieri l-am preluat si este un caz rar pentru mine si cu un prognostic rezervat. Noi am inceput tratamentul. Tratamentul este de lunga durata si eu sper ca va fi bine, organismul fiind tanar. Mama a inteles si a spus ca executa tot ceea ce ii spunem noi”, a declarat Constantin Tudorache, medic sef baza de tratament pediatrie.

Medicii spun ca este posibil ca socul sa-i fi produs paralizia, intrucat acesta nu avea fractura la umarul drept.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES




























ULTIMA ORA