26.6 C
Botoșani
sâmbătă, 13 iulie 2024

TRAGEDIE. Copil în vârstă de 15 ani mort într-un accident la Flămânzi – VIDEO

accident flamanzi (2)

Un copil în vârstă de 15 ani a decedat, în această seară, într-un accident rutier care a avut loc pe raza oraşului Flămânzi, din judeţul Botoşani.

Copilul se deplasa cu o bicicletă iar la un moment dat, în zona Liceului Nicolae Bălcescu, a ieşit pe drumul naţional E58 Botoşani – Tg. Frumos, fără a se asigura. El nu a fost observant de către şoferul unui autoturism BMW, în vârstă de 23 de ani, care circula regulamentar. În urma impactului copilul a fost proiectat într-un şanţ şi a decedat la scurt timp. Cadrele medicale sosite la faţa locului au încercat resuscitarea copilului dar din păcate nu i-au mai putut salva viaţa şi au fost nevoite să declare decesul.

Poliţiştii Serviciului Rutier au declanşat o anchetă în acest caz. Aceştia au găsit la faţa locului peste 50 de metri de urme de frânare ceea ce înseamnă că şoferul autoturismului avea viteză peste limita legală. De altfel, acest lucru este susţinut şi de martorii aflaţi la faţa locului. Unii localnici care au asistat la tragedie spun că BMW-ul avea peste 100 de km/h.

„Tânărul în vârstă de 15 ani circula pe o bicicletă şi nu a acordat prioritate unui autoturism marca BMW care circula cu viteză excesivă, împrejurare în care nu a mai putut evita impactul, surprinzând şi accidentând biciclistul. În urma accidentului rutier a rezultat decesul minorului. În continuare efectuăm cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a declarat Andi Barbacaru, inspector principal în cadrul Politiei Rutiere Botoşani.

La locul tragediei au sosit imediat părinţii şi rudele copilului decedat. Minorul a împlinit ieri 15 ani iar mama lui a venit de curând din Italia.

accident flamanzi (3)

accident flamanzi poze (1) accident flamanzi poze (2) accident flamanzi poze (3) accident flamanzi poze (5) accident flamanzi poze (6) accident flamanzi poze (7) accident flamanzi poze (8)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA