-0.5 C
Botoșani
duminică, 29 ianuarie 2023

Copil de 10 ani adus la spital cu arsuri de 70% din corp – FOTO

upu pediatrie, copil cu arsuri  (4)

Clipe de groaza s-au scurs, astazi, intr-o familie din Iacobeni, dupa ce un baiat de 10 ani a suferit arsuri grave pe 70 la suta din suprafata corpului. Copilul se afla intr-o cameră in care mama lui se pregatea sa dea cu vopsea.

Femeia a folosit benzina pentru diluarea vopselei iar la un moment dat o lumanare a cazut in recipientul cu benzina, iar flacara a cuprins hainele baiatului. Cand femeia a intrat in incapere, micutul avea hainele arse. O ambulanta l-a adus pe baiat in compartimentul de primiri urgente de la pediatrie. Medicii spun ca aceasta se afla intr-o stare extrem de grava cu arsuri de gradul doi, trei si patru pe aproape 70% din corp. Acesta urmeaza sa fie transferat la o clinica de specialitate din Bucuresti.

„Am gasit un copil de zece ani care prezenta o arsuri de gradul doi trei si patru pe o suprafata destul de mare,aproximativ 65-70% prin flacara. Stabil hemodinamic, l-am adus la pediatrie. Este intr-o stare grava acand in vedere suprafata mare de arsuri”, a declarat medicul Daniela Amarande, SJA Botosani.

upu pediatrie, copil cu arsuri  (8) upu pediatrie, copil cu arsuri  (7) upu pediatrie, copil cu arsuri  (6) upu pediatrie, copil cu arsuri  (5) upu pediatrie, copil cu arsuri  (4) upu pediatrie, copil cu arsuri  (3) upu pediatrie, copil cu arsuri  (2)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA