Controale în trafic efectutate de polițiști la Dorohoi și Bucecea

0
401

Polițiștii din Dorohoi și Bucecea au organizat  în cursul zilei de joi zeci de controale, în urma cărora au fost aplicate amenzi și avertismente.

În municipiul Dorohoi, în intervalul orar 07:00-11:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi, împreună cu cei ai Secțiilor de Poliție Rurală nr. 4 Dorohoi, nr. 5 Mihăileni și nr. 6 Pomârla au organizat o acțiune pentru prevenirea faptelor de natură contravențională sau penală, la regimul rutier.  Astfel, în cadrul activităților desfășurate au fost legitimate peste 50 de persoane și controlate 42 de autovehicule

.În urma neregulilor constatate au fost  aplicate 11 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 900 de lei.

O acțiune asemănătoare a avut loc și la Bucecea.

În intervalul orar 12:00-18:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bucecea, împreună cu cei ai Serviciului Rutier au organizat o acțiune pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, atât a conducătorilor auto, cât și a bicicliștilor sau pietonilor. În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 37 de  persoane,  controlate 24 de autovehicule și atenționați cu privire la modul de deplasare în trafic, peste  20 de bicicliști și pietoni.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 3.500 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here