12.4 C
Botoșani
vineri, 24 martie 2023

Controale ale poliției în piețe, târguri și oboare

La data de 29 ianaurie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală. nr. 8 Flămânzi au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea oricăror fapte antisociale în piețe, târguri și oboare.

Astfel, în cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 41 de persoane și au fost controlate 7 unități de alimenatație publică, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 2.000 de lei, dintre care, 7 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea Legii 145 din 2014 privind stabilirea unor măsuri de reglementare a pieței produselor din sectorul agricol.

 Acțiune a polițiștilor din Ștefănești pentru prevenirea furturilor din genți și buzunare

La data de 29 ianaurie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea furturilor din genți și buzunare, în zonele aglomerate din orașul Ștefănenști, precum și pentru creșterea gradului de siguranță publică.În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au purtat discuții cu cetățenii și le-au oferit pliante cu  informații menite să reducă riscul de victimizare prin infracțiuni de furt din genți sau buzunare.

Totodată, au fost controlate 37 de autovehicule și 4 unități economice, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale și au fost confiscate peste 70 de pachete de țigarete, de proveniență Duty Free și Republica Moldova pentru care persoanele verificate nu dețineau documente legale de proveniență.

 

 

 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA