2.3 C
Botoșani
joi, 2 februarie 2023

Contracte de deszăpezire semnate pentru drumurile județene

Direcția Județeană de Drumuri și Poduri (DJDP), instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Botoșani, a finalizat licitația publică pentru atribuirea contractelor de „Lucrări întreținere pe timp de iarnă pentru iarna 2020-2021”, fiind atribuit și contractul de deszăpezire pentru baza 2, Dorohoi.

La începutul lunii noiembrie au fost atribuite contractele de deszăpezire pentru bazele Botoșani, Săveni și Trușești.
„Întreținerea corespunzătoare a drumurilor județene și desfășurarea în bune condiții a traficului rutier pe drumurile administrate de DJDP reprezintă o prioritate a mandatului meu de președinte al Consiliului Județean. Prin finalizarea licitației pe toate cele patru loturi, avem asigurate toate mijloacele și instrumentele necesare pentru a trece cu brio testele la care ne va supune iarna”, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani.
În urma licitației s-a stabilit ca deszăpezirea pe drumurile județene arondate bazelor 1 și 3 – Botoșani și Săveni – să fie asigurată de asocierea formată din Construct Com și Clean Prest Activ. Pe drumurile județene aparținând bazei 4 – Trușești – deszăpezirea va fi asigurată de Cornell’s Floor, iar pe cele din baza 2 – Dorohoi – de Mineral Com.
Valoarea cumulată a contractelor de deszăpezire a drumurilor județene pentru această iarnă se ridică la aproximativ 10 milioane de lei.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA