Constantin Bursuc şi Mirela Saucă intră în bătălia pentru primăriile Dorohoi şi Săveni

0
1837

bursuc, sauca

În maxim două săptămâni, conducerea PNL Botoşani va definitiva lista candidaţilor pentru alegerile locale de la începutul lunii iunie. La Dorohoi, Constantin Bursuc va intra în bătălia cu Dorin Alexandrescu iar la Săveni, Mirela Saucă îl va înfrunta pe Relu Târzioru.

Liberalii nu îşi pun mari speranţe în alegerile de la Dorohoi şi Săveni. Deputatul Verginel Gireadă susţine că PNL încearcă să obţină rezultate bune în al doilea municipiu din judeţ şi în oraşul Săveni, pentru a avea cât mai mulţi reprezentanţi în consiliile locale.

“Vineri vom stabili încă 10 candidaţi iar în zilele următoare încă vreo 10. În vreo două săptămâni vom avea stabiliţi toţi candidaţii. Nu vrem să anunţăm nişte oameni pe care să-i schimbăm după ce vin rezultatele sondajelor. Aşteptăm sondajele finale, analizăm şi vom stabili cei mai buni candidaţi. La Dorohoi şi Săveni cred că vor fi Bursuc şi Saucă. Mai sunt şi alte variante dar problema este să poţi maximiza. Suntem conştienţi că e greu dar ne vom lupta pentru a obţine rezultate cât mai bune. Cred că săptămâna asta vom definitiva şi la Consiliul Judeţean”, a declarat deputatul Verginel Gireadă, pentru Botoşani Online.

În ceea ce priveşte Consiliul Judeţean, primul pe lista PNL va fi deputatul Costel Şoptică. În cazul în care liberalii vor obţine majoritatea în Consiliul Judeţean, Şoptică va fi ales în funcţia de preşedinte.