17.4 C
Botoșani
marți, 21 martie 2023

Constantin Bursuc a revenit în PNL și a fost numit secretar general adjunct

În această după amiază, Biroul Politic Județean al PNL a aprobat adeziunile mai multor persoane care și-au exprimat intenția de a intra în această formațiune politică.

Surpriza a fost revenirea omului de afaceri Constantin Bursuc, fost viceprimar al Dorohoiului și fost consilier județean. Anul trecut, Bursuc a demisionat din PNL și a fost candidat independent la Primăria și Consiliul Local Dorohoi. A fost ales consilier local iar până să revină în PNL a mai cochetat și cu alte partide inclusiv Pro România și ALDE. Constantin Bursuc a primit funcția de secretar general adjunct și se va ocupa să reconstruiască organizația municipală Dorohoi.

“Astăzi am primit în partid 44 de noi colegi și îi felicit că au intrat în rândurile PNL. Unul dintre aceștia este domnul Constantin Bursuc de la Dorohoi. A mai fost la noi. I-am propus să fie secretar general adjunct și a acceptat. O altă persoană cunoscută este domnul Gelu Graur. Printre cei care au intrat în partid sunt profesori, ingineri. (…) Mai sunt încă două-trei nume, unul din Dorohoi care va fi o surpriză mare. Voi anunța în două săptămâni, când o să vină”, a spus Costel Șoptică.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA