Concurs de skandenberg la Penitenciar in prezenta Radu Valahu FOTO

0
1513

Valahu la penitenciar (6)

Un concurs inedit a avut loc, astazi, in  Penitenciarul Botosani. In prezenta campionul  national de skandenberg Radu Valahu, nu mai putin de 50 de detinuti s-au intrecut in forta. Dupa o lupta grea,  a castigat cel mai puternic dintre concurenti. El a primit cupa si medalia de la  celebrul Valahu. La competitie a luat parte si un antrenor de  skandenberg, prieten de-al lui Valahu.

“Concurentii au fost extraordinari , puternici, s-au comportat civilizat, regulamentar. Mi-a placut, a fost un concurs misto. M-a ajutat prietenul meu, Mircea Franciuc,am venit sa-l vizitez. Am avut cele mai mari competitii din Moldova alaturi de dansul si ma bucur sa ne intalnim. Sper data viitoare sa fim in partea cealalta a peretului cum se zice”, a spus Radu Valahu, campion national  skandenberg.

Competitia face parte din programul de activitati  intocmit de sefii unitatii de detentie pentru  persoanele private de libertate.

“Prin activitati de acest gen incercam sa le oferijm o alternativa la petrecerea timpului liber si in acelasi timp sa incurajam o atitudine de fair-play. La activitatea de astazi de care s-au bucurat 50 de persoane private de libertate a participat campionul national Radu Valahu”, a declarat Anna Maria Rotariu, purtator de  cuvant Penitenciarul Botosani.

Valahu la penitenciar (11) Valahu la penitenciar (10) Valahu la penitenciar (9) Valahu la penitenciar (8) Valahu la penitenciar (7) Valahu la penitenciar (5) Valahu la penitenciar (4) Valahu la penitenciar (3) Valahu la penitenciar (2)