20.6 C
Botoșani
luni, 15 aprilie 2024

Concordia Chiajna – FC Botoşani. Leo Grozavu: „Există dor de revanşă” – VIDEO

fc botosani miron, grozavu, ivanovici

FC Botoşani va întâlni sâmbătă după amiază, de la ora 18.00, în deplasare, formaţia Concordia Chiajna. Pentru botoşăneni, meciul cu Chiajna este un prilej de revanşă după înfrângerea cu 3-0 de pe teren propriu.

„Dor de revanşă există pentru toată lumea. Este o partidă de campionat foarte importantă. Ne dorim să continuăm seria rezultatelor bune, suntem într-un moment bun, băieţii sunt într-un moment bun după ultimele rezultate şi ne dorim să scoatem cât mai mult de la fiecare joc. Nu ştiu dacă e un meci de şase puncte. E un joc important, ca toate celelalte. În acest play-out fiecare partidă este importantă. Este un joc de trei puncte. Eu sper să facem o partidă bună şi un rezultat bun pentru a păstra o distanţă oarecum liniştitoare”, a spus Leo Grozavu.

Tehnicianul botoşănean nu îşi va lua măsuri speciale pentru anihilarea vedetelor de la Chiajna şi intenţionează să abordeze jocul aşa cum a făcut-o în partidele cu Petrolul şi Voluntari.

„Chiajna are un lot valoros, au făcut multe transferuri în această iarnă, jucători cu CV impresionant, au un antrenor foarte bun. Ne pregătim în aşa fel încăt să scoatem un rezultat pozitiv. Nu mergem la Bucureşti doar pentru a ne prezenta”, a adăugat antrenorul formaţiei FC Botoşani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA