1.7 C
Botoșani
marți, 31 ianuarie 2023

Concordia Chiajna – FC Botoşani. George Miron: „Nu avem niciun motiv să nu luăm cele trei puncte” – VIDEO

fc botosani ivanovici, miron

După victoriile cu Petrolul şi Voluntari, jucătorii FC Botoşani sunt foarte optimişti înaintea meciului cu Concordia Chiajna, programat sâmbătă, de la ora 18.00. Atacantul Petre Ivanovici şi fundaşul George Miron susţin că singurul obiectiv al FC Botoşani este câştigarea meciului de la Chiajna.

„Mergem la Chiajna sa jucam doar la victorie si cred ca si colegii mei gandesc acelasi lucru. Avem un moral foarte bun. Am marcat 8 goluri in doua meciuri si suntem pregatiti din toate punctele de vedere. Atmosfera este buna, conducerea este alaturi de noi si nu avem niciun motiv sa nu luam cele trei puncte, mai ales ca am pierdut cu 3-0 in fata lor. Milevski ne-a pus mari probleme in meciul tur, dar daca stam bine in teren si o sa jucam cum am jucat ultimele doua meciuri, nu vom avea probleme. Atat Milevski, cat si Obodo sunt doi jucatori puternici, dar nu rapizi”, a spus George Miron, fundaş FC Botoşani.

„Mergem la Chiajna încrezători că putem obţine un rezultat pozitiv. Este un meci important pentru că ei se luptă cu noi pentru evitarea retrogradării. Cu o victorie în acest meci ne-am îndeplini obiectivul. Putem spune că este un meci de şase puncte pentru că o victorie ne îndepărtează definitiv de acea zonă a clasamentului. Pentru noi o nouă participare în Europa League ar însemna foarte mult. Noi însă în momentul de faţă ne luptăm să rămânem în prima ligă. Pe urmă, desigur, vom vedea dacă putem atinge şi acest obiectiv, să jucăm pentru a doua oară în Europa League. Pentru acest lucru însă mai avem mult de muncit. De când a revenit Leo Grozavu pot spune că este cea mai bună perioadă a mea de când sunt la Botoşani. Am jucat meci de meci şi sper ca evoluţiile mele să fie în continuare mulţumitoare şi pline de realizări. Eu nu vreau să mă opresc aici, nu mă mulţumesc cu puţin. Nu am un target pe acest final. Eu de felul meu sunt superstiţios şi dacă îmi fixez un target, pe urmă nu-mi iese. Aşa însă nu nicio presiune şi pot avea realizări, să joc cât mai bine, să marchez şi să-mi ajut echipa”, a spus Petre Ivanovici, atacant FC Botoşani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA