24.6 C
Botoșani
miercuri, 31 mai 2023

Concordia Chiajna – FC Botoşani 3-0. Valeriu Iftime: “Cred că trebuie schimbat antrenorul. Am să vorbesc cu Leo după meciul de sâmbătă”

valeriu iftime, leo grozavu

Schimbarea antrenorului Leo Grozavu pare singura soluţie a conducătorilor FC Botoşani pentru rezolvarea crizei. După înfrângerea cu 3-0 de la Chiajna şi eliminarea din Cupa Ligii, finanţatorul Valeriu Iftime pare decis să îl demită pe Leo Grozavu.

Valeriu Iftime a declarat pentru Botoşani Online că aşteaptă să treacă meciul de sâmbătă, din campionat, contra formaţiei Concordia Chiajna, după care va discuta cu Leo Grozavu despre rezilierea contractului.

“E clar că suntem într-o cădere fără sfârşit. Cred că trebuie schimbat antrenorul. Am să vorbesc cu Leo după meciul de sâmbătă. E clar că are ghinion el. A fost şi un arbitru bezmetic. La Raul Costin nu era de roşu. La golul doi a fost fault clar la Ivanovici. Nu e vorba că Leo nu e antrenor bun dar parcă are ghinion. Ceva se întâmplă. Se vede că Neziri este de pe altă planet sau că Bordeianu nu şi-a intrat în mână. Avem o stare ciudată, frica asta, lipsa asta de încredere. Se pare că alte variante nu ne-au mai rămas la îndemână”, a spus Valeriu Iftime.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA