20.1 C
Botoșani
joi, 25 iulie 2024
No menu items!
No menu items!

Concordia Chiajna – FC Botoşani 0-0 LIVE – Gazdele au ratat un penalty

fc botosani - spartaki (3)

Concordia Chiajna – FC Botoşani poate fi ultimul meci al tehnicianului Leo Grozavu pe banca tehnică a roş-alb-albaştrilor. Finanţatorul Valeriu Iftime a anunţat încă de ieri că în cazul unei noi înfrângeri, FC Botoşani va avea de mâine un nou antrenor principal.

FC Botoşani trece prin cel mai prost moment din ultimii ani. A acumulat doar şase puncte în nouă etape, a părăsit Cupa Ligii şi are foarte mulţi jucători accidentaţi şi suspendaţi. În aceste condiţii, misiunea echipei lui Leo Grozavu se anunţă una foarte dificilă.

Concordia Chiajna: Fl. Matache – Bărboianu, Mamele, Sîrghi, Bucurică – Giurgiu – Serediuc (80 Grădinaru), S. Pană, Purece (70 Constantinescu), V. Lazăr – M. Pena (65 Răducanu)

FC Botoșani: Iliev – Dimitrov, Plămadă, Cordoș, Popovici – Fulop, Cucu, Cabrera (90 Patache) – Batin, D. Roman (76 Martinus Quenten), Hadnagy (59 Brata)

………….

Fiind un meci de totul sau nimic, Leo Grozavu i-a aruncat în luptă pe toţi atacanţii pe care îi are în lot, încă din primul minut. Astfel, FC Botoşani a început meciul cu Batin, Roman şi Hadnagy.

Partida începe cu o ocazie a gazdelor. Cordoş a făcut o greşeală incredibilă, Vali Lazăr a profitat dar şutul fostului dinamovist a fost respind de Plamen Iliev.

Comparativ cu celelalte meciuri, FC Botoşani arată mai multe intenţii ofensive. Batin şi Fulop le-au dat primele emoţii celor de la Chiajna. În minutul 18, Popovici a pătruns pe stânga, a centrat în careu dar Batin nu a reuşit să şuteze pe spaţiul porţii. Cinci minute mai târziu, Cabrera reuşeşte o fază spectaculoasă dar şutul din interiorul careului este mult pe lângă poartă.

Jucătorii echipei FC Botoşani sunt mult mai atenţi în defensivă faţă de meciurile anterioare iar Chiajna nu şi-a creat mari ocazii în primele 30 de minute. În schimb, la mijloc se vede absenţa lui Gabi Vaşvari, suspendat pentru acest joc.

În minutul 38, FC Botoşani a avut şansa golului, în urma unui corner. Fundaşul botoşănean a şutat din interiorul careului dar mingea a fost blocată de unul dintre fundaşii Chiajnei.

Prima repriză s-a încheiat cu un şut trimis de Silviu Pană de la 35 de metri dar Iliev nu a avut niciun fel de emoţii.

Repriza secundă a început cu un joc pe contre, ambele echipe având câteva acţiuni ofensive dar scorul a rămas neschimbată. În minutul 55, Serediuc şutează la colţul lung dar mingea trece puţin pe lângă poarta lui Iliev. Trei minute mai târziu, Plămadă are o intervenţie foarte bună în careul mic şi îşi salvează echipa.

În minutul 60, FC Botoşani a ieşit mai mult la joc, a pus presiune la poarta gazdelor şi şi-a creat două-trei ocazii de a deschide scorul.

În minutul 72, Vali Lazăr îl păcăleşte pe Dimitrov, bulgarul îl faultează în careu iar centralul Ovidiu Haţegan dictează penalty. Silviu Pană a executat lovitura de la 11 metri dar a trimis în bară.

După ratarea penalty-ului, Chiajna a avut o mare ocazie de gol dar goalkeeperul botoşănean a avut o nouă intervenţie foarte bună.

În minutul 86, FC Botoşani a avut o nouă şansă de a marca dar mingea şutată de Martinus Quenten este prinsă de Matache. Două minute mai târziu, Popovici comite un fault la mijlocul terenului iar centralul Ovidiu Haţegan îi arată al doilea cartonaş galben şi îl elimină.

Pe final, gazdele s-au aruncat în atac dar Plamen Iliev are o nouă intervenţie salvatoare iar partida s-a încheiat cu scorul de 0-0.

 

 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

ULTIMA ORA