10 C
Botoșani
miercuri, 21 februarie 2024

Concordia Chiajna – FC Botoşani 0-2 Au marcat Golofca şi Vaşvari

FC Botosani - Chiajna (1)

Ilfovenii încep mai bine partida şi în minutul 6 Marian Constantinescu are prima mare ocazie de gol. Atacantul Concordiei a scăpat singur cu Iliev, a şutat, dar goalkeeperul botoşănean a avut o intervenţie foarte bună. Botoşănenii încearcă să se apropie şi ei de poarta adversă dar Vaşvari şutează mult peste poartă din marginea careului. În minutul 16, Muşat a centrat de pe stânga dar Lorand Fulop nu a reuşit să reia cu capul din marginea careului mic.

Centralul Andrei Chivulete a mai arbitrat pe FC Botoşani în partida de la Voluntari, pierdută de roş-alb-albaştri cu 4-2. După acel meci, Leo Grozavu a criticat maniera de arbitraj şi faptul că a fost delegat un arbitrul din Bucureşt la un meci al unei formaţii din Ilfov. După primele 25 de minute ale meciului de la Chiajna, se pare că Andrei Chivulete nu a uitat declaraţiile lui Grozavu. Acesta tolerează intrările dure ale gazdelor fără a scoate cartonaşul galben.

În minutul 29, FC Botoşani a avut un contraatac dar fraţii Fulop, Golofca şi Bordeianu nu au fost în stare să profite şi să deschidă scorul. Patru minute mai târziu, Serediuc şutează din marginea careului dar mingea trece pe lângă poarta apărată de Iliev. Pe finalul primei reprize, FC Botoşani a dat semne că poate pune probleme echipei ilfovene dar atacul format din I. Fulop, L. Fulop, Willie şi Golofca nu a avut forţa de a trece de defensiva Concordiei.

FC Botoşani a început mai bine partea secundă dar fără vreo ocazie importantă la poarta gazdelor. În minutul 62, Golofca reuşeşte deschiderea scorului. Istvan Fulop ţutează din interiorul careului, Bălgrădean respinge în faţă iar Golofca îl execută pe portarul ilfovean. Acelaşi Golofca scapă pe stânga, intră în careu dar mingea trimisă spre Willie este interceptată de Tincu.

FC Botoşani majorează scorul în minutul 75. A fost o combinaţie între Willie şi Vaşvari iar decarul botoşănean marchează pentru 0-2. După marcarea golului doi, botoşănenii nu au mai forţat iar jucătorii Concordiei au părut resemnaţi.

Partida s-a încheiat cu victoria botoşănenilor care au acumulat 16 puncte şi au urcat pe locul trei în Liga I.

…………….

Concordia Chiajna: Balgradean – Barboianu, Koenders (70 Albu), Tincu, Bucurica – Gradinaru, Raul Costin, Nelut Rosu (59 M. Cristescu), Serediuc (75 Padovani) – Pena, Constantinescu
Antrenor: Emil Sandoi

FC Botoşani: Iliev – Patache, Burca, Plamada, Musat – Willie Barbosa (90+2 Herghelegiu), Vasvari, Bordeianu – Lorand Fulop (86 R. Greu), Istvan Fulop (77 Elek), Golofca Antrenor: Leo Grozavu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA