25.6 C
Botoșani
duminică, 28 mai 2023

Comunicat TDL: „Mandri,, ca suntem romani ! ,,Mandri,, ca suntem in recesiune !

pdl

Acesta a fost si este sloganul celui mai mincinos si corupt Guvern din istoria postdecembrista care s-a instalat la Palatul Victoria.

Dupa doi ani de guvernare socialista de tip sovietic, in 2014 Romania a ajuns sa se ,,mandreasca,, cu primul loc, avand cea mai mare scadere a PIB din Uniunea Europeana timp de doua trimestre consecutiv.

Conform datelor Eurostat, economia Romaniei a scazut cu 0.2% in trimestrul I 2014 comparativ cu trimestrul IV 2013 si cu 0.1% in trimestrul II 2014 fata de primul trimestru al aceluiasi an. Cifrele comunicate de Institutul National de Statistica, diferite de cele ale Eurostat, evidentiaza faptul ca Victor Ponta subordoneaza abuziv prima instutie si nu poate ascunde realitatea prezentata de Eurostat. Mai mult decat atat, Primul-Ministru considera ca INS este subordonat Eurostat si nu guvernului pe care il conduce. Conform legii, presedintele INS are rang de Secretar de Stat.

Noi, Tineretul Democrat Liberal consideram ca “omisiunea” prezentarii datelor reale catre populatie se datoreaza proastei guvernari, rezultatelor slabe si masurilor anti- economice luate catre Guvernul Ponta. Astfel, principalele cauze tehnice care stau la baza scaderii PIB sunt: 36 noi taxe si impozite majorate, reducerea drastica a bugetului de investitii publice, activitate slaba privind absorbtia de fonduri europene, precum si suplimentarea accizei la carburant, cu un impact negativ in buzunarele cetatenior.

Zilnic, guvernarea Ponta da dovada de incompententa si urmarirea propriilor interese din partea actualilor decidenti aflati in fruntea institutiilor publice.

Din nefericire insa, toate aceste rezultate negative afecteaza in mod direct si generatia tanara care se confrunta cu o rata a somajului de 25.7 % in crestere fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Domnule Victor Ponta, in calitatea noastra de reprezentanti ai tinerei generatii, va spunem ferm ca nu suntem mandri cu un astfel de guvern, cu astfel de rezultate, in consecinta va solicitam sa va asumati responsabilitatea rezultatelor si sa demisionati impreuna cu conducerea INS, institutie aservita propagandei PSD , care a ascuns rezultatele reale ale economiei romanesti. Stim ca aveti ,,obrazul gros,, si ca nu o sa faceti un astfel de gest insa vrem ca istoria sa consemneze faptul ca sunteti principalul responsabil pentru esecul tinerei generatii din Romania.

Nu uitati, Domnule Victor Viorel Ponta de un proverb romanesc care afirma ca mandria sta inaintea caderii.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA