2.5 C
Botoșani
miercuri, 30 noiembrie 2022

Comuna Mihai Eminescu va avea gaz metan

Primaria comunei Mihai Eminescu anunta ca in sedinta Consiliului Local  din data de 16.07.2020 s-a aprobat demararea procedurii de concesionare a Serviciului de utilitate publica de distributie a gazelor naturale in localitatile Stancesti, Catamaresti, Ipotesti, Cucorani si Cervicesti apartinand comunei Mihai Eminescu, judetul Botosani precum si documentaia  de atribuire pentru concesionarea Serviciului.

Astfel procedura de concesionare – licitatie publica deschisa va fi initiata luni, 20 iulie 2020.

In prezent, in satele Catamaresti, Ipotesti, Cucorani si Cervicesti este montata conducta principala de presiune medie, iar insatul Stancesti este construita Statia de Reducere a Presiunii ( de la inalta preasiune, la medie).

In cadrul proiectului vor fi realizate, in fiecare sat, Statii de Reducere a Presiunii ( S.R.M.), dupa care urmeaza montarea retelei de joasa presiune pentru deservirea gospodariilor.

Ce a fost mai greu si ce a necesitat o perioada mai mare de realizare, s-a finalizat, pentru pasii urmatori fiind necesar, conform legii, un timp mult mai scurt pana la punerea in functiune a retelei.

Sursa: Comunicat de presă

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA