16.4 C
Botoșani
vineri, 14 iunie 2024

Comuna Dângeni riscă să se transforme într-o groapă de gunoi deoarece primăria nu și-a plătit facturile către Urban Serv

Primăria comunei Dângeni este principalul datornic către societatea Urban Serv. Dacă facturile restante nu vor fi achitate în următoarea perioadă, șefii Urban Serv spun că se gândesc să nu mai ridice gunoiul din această comună.

Urban Serv a câștigat licitația pentru colectarea deșeurilor din zona patru a județului Botoșani, o zonă care include municipiul Botoșani, orașul Bucecea și 24 de comune. Șefii societății de salubrizare spun că până acum nu au întâmpinat niciun fel de probleme, cu o singură excepție. Este vorba de Primăria comunei Dângeni. Pentru că au uitat să-și achite facturile, cei din Dângeni riscă să rămână cu gunoiul în comună.

„Facem colectare de gunoi menajer și gunoi selectiv în 24 de UAT-uri plus municipiul Botoșani și orașul Bucecea, suntem în relații foarte bune atât din punct de vedere financiar cât și al prestării activității. Cu toate, mai puțin Primăria Dângeni care din punct de vedere financiar nu și-a îndeplinit obligațiile. De la începutul contractului, sunt unsa sau două plăți făcute către Urban Serv. Ne vom consulta în următoarea perioadă și cu cei de la Ecoproces, să vedem ce măsuri trebuie să luăm. Noi ridicăm săptămânal gunoiul din comuna Dângeni, ne-am făcut treaba pentru că nu puteam pune în pericol siguranța cetățenilor. Dacă ei nu își achită obligațiile financiare, se poate ajunge în situația de a nu mai ridica gunoiul”, a precizat Bogdan Buhăianu, directorul Urban Serv.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA