25.6 C
Botoșani
duminică, 16 iunie 2024

Competiție de Taekwondo cu peste 500 de sportivi, în Botoșani FOTO&VIDEO

Pentru un week-end, Botoșaniul este capitala taekwondo-ului românesc. Peste 500 de sportivi din toate colțurile țării au venit la Botoșani pentru a participa la ediția a XIX-a a Cupei României și la ediția a VII-a a Botoșani Open.

Fiind An Centenar, reprezentanții federației și clubului Real Taekwondo Botoșani, organizatorii evenimentului, au pregătit la deschiderea oficială un moment dedicat împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire.

Organizarea acestei competiții reprezintă un mare câștig de imagine pentru municipiul și județul Botoșani. Peste 600 de sportivi, părinți, antrenori, conducători de cluburi și oficiali ai federației au venit la Botoșani pentru un week-end.

„Este a VII-a ediție pe care o organizăm la Botoșani. Anul acesta este neașteptat de bine, au venit peste 500 de sportivi. Turneul include Cupa României și Botoșani Open, la toate categoriile de vârstă. Obiectivul acestui turneu este promovarea tinerilor sportivi. Avem mulți copii începători, care participă pentru prima dată și sperăm să fie o competiție reușită”, ne-a spus Nicu Pașniciuc, președintele CS Real Taekwondo Botoșani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA