11.6 C
Botoșani
miercuri, 21 februarie 2024

Competiţie de karate la Flămânzi. GALERIE FOTO VIDEO

flamanzi cupa1iunie16

Oraşul Flămânzi a devenit astăzi capitala artelor marţiale din Moldova. Sportivi de la şapte cluburi s-au întrecut la Flămânzi, în sala de sport a Liceului Nicolae Bălcescu, la Cupa 1 Iunie, o competiţie care a ajuns la ediţia a VIII-a.

În afara sportivilor legitimaţi la cluburile din judeţul Botoşani, au mai venit sportivi din Piatra Neamţ şi Suceava. Nivelul competiţiei a fost unul ridicat ţinând cont că sportivii botoşăneni sunt medaliaţi an de an atât la competiţiile naţuonale cât şi la cele internaţionale.

„Cupa 1 Iunie de la Flămânzi a ajuns la a VIII-a ediţie. Din păcate, nu este consecutivă din cauza unor impedimente pe care le-am avut de-a lungul timpului. Sperăm că vom organiza această competiţie în fiecare an, în jurul zilei de 1 Iunie. Este o competiţie în care vedem elemente predate în şcoala noastră de karate DO. Sunt prezente un număr de şapte cluburi din Botoşani, Piatra Neamţ şi Suceava”, a spus Dan Manole.

Ediţia din acest an a fost realizată cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Flămânzi. În baza unui proiect dpus, Clubul Sportiv Flacăra Flămânzi a primit o finanţare de 13.500 de lei.

„În bugetul pe 2014 am alocat suma de 30.000 de lei pentru sport şi cultură. Clubul de karate a primit o finanţare de 13.500 de lei iar cealaltă asociaţie a primit diferenţa de 16.500 de lei. Mă bucur enorm că prin contribuţia pe care a făcut-o Consiliul Local s-a putut desfăşura această competiţie. Orice competiţie se va organiza în oraşul Flămânzi va beneficia de sprijinul nostru”, a precizat Dan Oloeriu, primarul oraşului Flămânzi.

La sfârşitul acestei luni, în zilele de 28-29 iunie, este programat un turneu de fotbal destinat juniorilor. În afara clubului din Flămânzi şi Botoşani vor mai participa două echipe din Republica Moldova şi Ucraina.

flamanzi cupa1iunie flamanzi cupa1iunie1 flamanzi cupa1iunie2 flamanzi cupa1iunie3 flamanzi cupa1iunie4 flamanzi cupa1iunie5 flamanzi cupa1iunie6 flamanzi cupa1iunie7 flamanzi cupa1iunie8 flamanzi cupa1iunie9 flamanzi cupa1iunie10 flamanzi cupa1iunie11 flamanzi cupa1iunie12 flamanzi cupa1iunie13 flamanzi cupa1iunie14 flamanzi cupa1iunie15 flamanzi cupa1iunie16

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA