27.6 C
Botoșani
joi, 1 iunie 2023

Compania Hidroplasto își dezvoltă activitatea și lansează trei tipuri de profile pentru rosturi de construcție

Compania Hidroplasto SRL a obținut agrementul tehnic pentru trei tipuri de profile pentru rosturi de construcție interne, acordat de Institutul Național de Cercetare și Dezvoltare în Construcții, o certificare a calității produselor fabricate în Botoșani după rețetă proprie.

Profilele care fac obiectul agrementului tehnic sunt produse prin extrudare, domeniu de activitate în care Hidroplasto a devenit deja un reper, și se comercializează în trei variante: pentru rosturi de construcție interne (A), pentru rosturi de dilatație interne (D) și profile hidroizolante combinate (KAB). Probele de laborator efectuate demonstrează că produsele îndeplinesc standardele legislației în vigoare, calitatea produselor fiind recunoscută astfel de Consiliul Tehnic Permanent pentru Construcții.

Este o consecință firească a investițiilor continue în dezvoltarea companiei, a experienței acumulate și a nevoii de inovare. Acest agrement dovedește că operațiunile pe care le derulăm și produsele obținute corespund celor mai dificile cerințe de pe piață, o confirmare că obiectivul nostru calitativ este atins.

Profilele de rosturi de construcție interne de tip A, D și KAB sunt realizate pe linii tehnologice automatizate, cu ajutorul a șase extrudere marca Kuhne, Mioto, Weber, Battenfeld și Gestell.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA