19.3 C
Botoșani
miercuri, 10 august 2022

Compania Hidroplasto a demarat lucrările la unul dintre cele mai importante obiective de reabilitare din România

Compania botoșăneană Hidroplasto a demarat lucrările pe drumul european E85, la podul peste râul Putna, în județul Vrancea. Potrivit managerului Cătălin Silegeanu, este unul dintre cele mai importante obiective și de aceea a mobilizat un număr mare de oameni pentru a finaliza lucrările în timp record.

“Reluăm un important proiect din portofoliul companiei Hidroplasto. O echipă numeroasă este mobilizată pentru efectuarea unor lucrări de tratare a rosturilor de dilatare, pe DN2-E85, peste râul Putna, în localitatea Garoafa din județul Vrancea. Este unul dintre cele mai importante obiective de reabilitare din România, făcând legătura între regiunea Moldovei și București.

Continuăm să oferim servicii la cele mai înalte standarde și ne canalizăm toată priceperea pentru a garanta calitate și sustenabilitate, bazându-ne pe vasta experiență acumulată.

Reprezentăm una dintre cele mai apreciate companii din România pe linia refacerii și instalării rosturilor pentru mișcări longitudinale, începând de la 30 mm până la 330 mm. Sistemul folosit este unul complex, demarând intervențiile în urma reliefării soluțiilor tehnice optime.

În curând, circulația pe acest tronson se va relua fără restricții, dar în cele mai bune condiții. Revenim cu rezultate”, a precizat Cătălin Silegeanu, managerul companiei Hidroplasto.

 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA