20.5 C
Botoșani
marți, 21 mai 2024

Compania Elsaco susţine un program educațional de leadership pentru liceeni

elsaco sediu

Programul Leadership Autentic dezvoltat de Fundația LEADERS în parteneriat cu GRUPUL DE FIRME ELSACO, are ocazia să sosească pentru prima oară în Botoșani pentru a oferi șansa fiecărui tânăr licean de a descoperi potențialul  de lider, de a dezvolta prin practică abilitățile de comunicare, lucru în echipă, inițiativă și spiritul pro-activ.

Accesul în program se face strict pe bază de selecție, iar pentru a beneficia de una dintre cele 25 de burse de participare, oricine poate accesa programul pe  site-ul  www.leaders.ro.

Programul este format dintr-un total de 15 de ore, structurate în 2 zile de curs. Conținutul este livrat de traineri performanți, practicieni ai leadership-ului în viața de zi cu zi și cu o experiență de peste 6 ani în dezvoltarea programelor de educație în leadership pentru tineri.

Alături de experiența celor șase module de curs (bazele leadershipului, viziune, vorbirea în public și echipă) tinerii au șansa de a accesa plaforma ambasadorilor Leadership Autentic.

Programul Leadership Autentic este o inițiativă a Fundației LEADERS și are loc anual în peste 20 localitati la nivel național. Leadership Autentic este un program susținut de Ministerul Educației Naționale și realizat în Botoșani cu susținerea GRUPULUI DE FIRME ELSACO.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES


ULTIMA ORA