-1.7 C
Botoșani
luni, 6 februarie 2023

Coman nu este dorit în ALDE: „Dacă el spune că e liberal şi are o luptă cu liberalii, să rămână acolo. Eu nu-i fac mobilă la ALDE”

comanviorel

După disputele din PNL cu Costel Şoptică şi Cătălin Flutur, liberalul Viorel Coman a părăsit partidul şi se vehicula că va pleca la ALDE sau la Mişcarea Populară. Din nefericire pentru Coman, în ALDE nu este dorit chiar de către foştii liberali.

Dumitru Zmău, vicepreşedintele ALDE Botoşani, a declarat că nu a purtat nicio discuţie cu Viorel Coman dar a afirmat că nemulţumirile acestuia în PNL vin din faptul că nu a beneficiat de nişte contracte.

„Dacă el spune că e liberal şi are o luptă cu liberalii, să rămână acolo. La noi nu a bătut la poartă. Nu îl văd un om incompatibil cu ALDE, i-am respectat lupta politica pe care a dus-o. El a avut mari nemulţumiri în PNL numai că unele erau de ordin economic şi eu nu pot să înghit oamenii ăştia. Că nu are el de unde face mobilă, aia e treaba lui. Eu nu-i fac mobilă la ALDE, nu avem contracte cu lemnarii şi cu şcolile. Războiul ăsta începe de la faptul că nu le mai ajunge teritoriu”, a declarat Dumitru Zmău.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

ULTIMA ORA