3.5 C
Botoșani
miercuri, 21 februarie 2024

Colectă pentru o mamă şi o fetiţă de 9 ani rămase fără bunuri în urma unui incendiu

pachete alimente foto reportermtv

Salariaţii Prefecturii Botoşani au demarat în acest zile o colectă de ajutorare a unei familii din Curteşti pe care un incendiu a lăsat-o doar cu câteva hăinuţe. Este vorba despre o mamă şi fetiţa sa de cl. a III- a, care pe 18 februarie şi-au văzut toate lucrurile mistuite de flăcări. Incendiul a pornit de la căldura sobei şi a cuprins întreg  apartamentul acestora. Rămase fără mai nimic în locuinţă, cele două botoşănence au acum nevoie de orice ajutor ce poate veni de la semenii lor.

„Am rugat salariaţii instituţiei să ofere orice şi oricât pot da. Lucruri de gospodărie, haine, bani, cred că orice surplus de-acasă va fi bine-primit dată fiind situaţia disperată în care se află femeia din Curteşti şi fiica sa. Jucării, cărţi pentru şcoală, rechizite, toate ce se vor considera utile vor fi duse la familia în cauză vineri, 27 februarie”, a explicat prefectul Costică Macaleţi.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a solicitat şi iniţierea unui dosar pentru acordarea unui ajutor financiar de urgenţă prin intermediul Agenţiei Judeţene pentru Prestaţii şi Intervenţii Sociale.

Femeia din Curteşti este angajata primăriei din comună şi are un salariu ce nu-i permite depăşirea cu uşurinţă a necazului prin care trece în aceste zile.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA