0.8 C
Botoșani
miercuri, 29 noiembrie 2023

Colban a revenit la FCM Dorohoi

fcmdorohoi promovare11

Vespazian Colban rămâne în continuare antrenorul echipei FCM Dorohoi. Tehnicianul a avut o nouă discuţie cu patronul acestei formaţii şi s-au înţeles pentru a continua şi în noul sezon de Liga a II-a. Colban a acceptat să se implice în noul proiect pe Victor Mihalachi îl vrea la Dorohoi.

În urmă cu o săptămână, Victor Mihalachi anunţa că Vespazian Colban nu mai este antrenorul echipei FCM Dorohoi şi că va căuta un alt tehnician. Motivul despărţirii era acela că Vespazian Colban nu acceptă să ideea de a juca în Liga a II-a doar cu jucători de 18-20 de ani.

Între timp, lucrurile s-au clarificat şi Vespazian Colban a acceptat să revină la echipă. În acelaşi timp, şi Victor Mihalachi a admis că trebuie şi câţiva jucători cu experienţă în lot.

„A rămas Colban dar el trebuie să asculte şi nu să facă ce vrea el. Este şi munca lui… Au fost nişte divergenţe de proiect. Eu am spus că vreau copii. Fără experienţă nu se poate dar am suficienţi. Câţi îmi trebuie? Nu pot să aduc de 30 de ani care să stea ca ciobanul în par şi să spună: că bani, constracte. Să uităm de bani. Nu se poate nici fără bani dar nici nu pot cu bani foarte mulţi. Le dau şi la copiii ăştia să mănânce, cât se poate. E criză. Economia e căzută toată. Eu consum, în divizia B, 25-30% din bugetul pe care îl avea FC Botoşani. Eu am staff de 40 de oameni cum avea FC Botoşani. La mine este un pensionar care se ocupă de jocuri, eu preşedinte şi Colban este antrenor. La Botoşani mai sunt vreo şapte antrenori”, a precizat Victor Mihalachi.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA