1.7 C
Botoșani
marți, 31 ianuarie 2023

Cluburile Sepsi OSK, FC Botoșani și Poli Iași au transmis mesaje de condoleanțe omului de afaceri Cornel Șfaițer

Cornel Șfaițer, fost președinte al FC Botoșani, fost manager la Sepsi OSK și în prezent președinte al Poli Iași, trece prin momente dificile după ce soția lui, Daniela Șfaițer, a decedat în această dimineață la locuința din Vorona.

Cornel Șfaițer este unul dintre cei mai apreciați și respectați conducători din fotbalul românesc. A condus cluburile FC Botoșani și Sepsi OSK iar în prezent este președintele Comitetului Director al clubului Poli Iași. După ce s-a aflat că a decedat soția omului de afaceri botoșănean, mai mulți oameni din fotbalul românesc i-au transmis mesaje de condoleanțe iar cluburile FC Botoșani, Sepsi OSK și Poli Iași au postat pe paginile oficiale:

“FC Botoșani este alături de fostul președinte al clubului, Cornel Șfaițer, care trece prin momente extrem de dificile după trecerea în neființă a partenerei sale de viață, Daniela Șfaițer. Întreaga echipă transmite condoleanțe familiei și multă putere pentru a trece peste această tragedie care a întristat întreaga comunitate”.

“Conducerea clubului Sepsi OSK, alături de întregul colectiv, își exprimă regretul profund și este alături de fostul manager al clubului nostru Cornel Șfaițer în aceste momente de durere și grea încercare, pricinuite de decesul soției sale. Dumnezeu să o odihnească în pace!”

“Sincere condoleanțe, Cornel Șfaițer! ACSM Politehnica Iași este alături de președintele Consiliului Director al clubului nostru în urma decesului fulgerător al soției sale, Daniela Șfaițer.Dumnezeu să o odihnească!”

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA