20.6 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Claudiu Niculescu laudă Botoşaniul: “Au jucători care se luptă, se luptă şi se luptă. Pentru fiecare minge. Sunt jucători care ştiu ce vor de la viaţă şi de la cariera lor”

Claudiu Niculescu, antrenorul celor de la FC Voluntari, consideră că rezultatele echipei FC Botoşani nu sunt întâmplătoare şi îi laudă pe tehnicianul Costel Enache şi pe Roman&Co. Fostul golgheter al Universităţii Craiova şi Dinamo a remarcat şi publicul botoşănean care vine în număr mare chiar şi atunci când plouă sau este frig.
“Îl felicit pe prietenul meu Costel Enache. A realizat nişte lucruri foarte frumoase aici. Botoşaniul nu degeaba a ajuns pe acest loc. Au jucători care se luptă, se luptă şi se luptă. Pentru fiecare minge. De aia au acumlat atât de multe puncte. Sunt jucători care ştiu ce vor de la viaţă şi de la cariera lor. Îi felicit pe cei de la Botoşani, îl felicit pe Costel, îi felicit pe toţi care sunt aici, cu excepţia câtorva oameni din spatele băncii de rezerve care sub influenţa… Fiind frig afară, îi înţeleg, mi-au spus câteva vorbe de dulce. Până la urmă, publicul a fost foarte ok”, a spus Claudiu Niculescu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA