10.5 C
Botoșani
sâmbătă, 24 februarie 2024

Circ penibil în Consiliul Judeţean

EDITORIAL 9 ianuarie 2012. Circul Judeţean Botoşani a avut nouă reprezentaţie de excepţie. Ca orice circ cu pretenţii, Circul Judeţean Botoşani are spectacole de mai multe ori pe an. A fost spectacolul din toamnă când s-au comasat spitalele. A urmat spectacolul de astăzi când s-au împărţit banii către primării şi aşteptăm cu nerăbdare să vedem ce ne pregăteşte în primăvară şi vară.

Singura parte bună este că la Circul Judeţean orice botoşănean poate intra gratuit. Nu trebuie să mai plătească 30 dau 40 de lei pentru un bilet. În schimb, partea proastă este că unii indivizi care la alegerile trecute erau pe locurile 15-20, pe listele partidelor politice au ajuns să decidă soarta judeţului. Unii dintre ei habar nu au ce votează şi ridică mâna după cum le dictează anumiţi lideri de partid iar pentru asta primesc câte o indemnizaţie lunară din banii botoşănenilor. Mai grav este că nici vicepreşedinţii Consiliului Judeţean nu prea au habar de ceea ce propun şi apoi aprobă. Cel mai bun exemplu este Mihai Aroşoaie. Ajuns pe funcţia de vicepreşedinte pentru că aşa au fost ordinele de partid, Aroşoaie nu a prea înţeles cum merg lucrurile la Consiliul Judeţean. Din câte se pare, nici nu ştie bine ce instituţii are în subordine pentru că dacă ar şti nu ar propune falimentarea lor.

Vestea bună că vom mai vedea acest circ până în noiembrie. Vestea proastă este că unii dintre „artişti” s-ar putea să apară şi în următorul mandat. Tot cu aceleaşi reprezentaţii penibile.

Răzvan Sauciuc

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

180 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA