17.3 C
Botoșani
miercuri, 28 septembrie 2022

Circ în Consiliul Local Botoșani! Consilierii se distrează, fac politică și își împart funcții pe banii botoșănenilor VIDEO

În fiecare lună avem circ la Botoșani iar uneori chiar de mai multe ori pe lună. Un circ scump, care îi costă pe botoșăneni aproape un milion de lei pe an pentru că atât încasează primarul, viceprimarii și consilierii locali într-un an.

Un nou episod al circului numit Consiliul Local Botoșani a avut loc astăzi la prânz. Oficial, consilierii s-au întâlnit să mai rezolve din problemele municipiului. Neoficial, s-au întâlnit să facă politică, spectacol și să se atace între ei. Miza ședinței de astăzi a fost de fapt postul de director al DSPSA. În conflict cu Eugen Țurcanu de vreo șapte-opt ani, viceprimarul Cosmin Andrei a decis că acum e momentul să-i dea lovitura. Știind că are majoritate în Consiliul Local, Cosmin Andrei a propus transformarea unui post de magazioner la DSPSA într-unul de director general și astfel Eugen Țurcanu ar ajunge numărul doi în instituție. Ba mai mult, el a găsit și un jurist pe la DSPSA, unul Aurel Chiriac, dornic să ajungă șef peste padoc, stadion și Cornișa.

A urmat un război al declarațiilor cu tot felul de acuzații și explicații. Juriștii din primăriei nu și-au pus semnătura dar viceprimarul Cosmin Andrei era hotărât să-i arate lui Țurcanu cine-i șefu. Nici măcar la procedura de vot nu s-au înțeles și au debitat fel și fel de prostii. Într-un final, majoritatea a învins dar războiul nu este câștigat. Dacă juriștii primăriei nu și-au pus semnătura, e greu de crezut că oamenii cu experiență din Prefectură vor da aviz favorabil unei astfel de hotărâri. Probabil se va ajunge în instanță, hotărârea va fi amânată, Eugen Țurcanu va rămâne director la DSPSA, Aurel Chiriac va fi în continuare consilier juridic, Cosmin Andrei se va certa în continuare cu Eugen Țurcanu și Cătălin Flutur iar noi vom asista încă vreo șapte luni la circ și vom plăti la bugetul local ca să-și încaseze acești domni banii. Vorba aia: distracția costă!

 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA