26.6 C
Botoșani
sâmbătă, 13 iulie 2024

Cinci nume de antrenori pe lista lui Iftime. VEZI cum s-a ajuns la L. Ciubotariu

Despărțirea de antrenorul Costel Enache a fost decisă după egalul cu Hermannstadt, din etapa trecută. Nemulțumit de jocul din ce în ce mai slab, Valeriu Iftime intenționa să pună capăt colaborării cu Costel Enache și a început discuțiile cu alți tehnicieni.

Între timp, Costel Enache a primit o ofertă de la Astra iar patronul clubului FC Botoșani și-a dat imediat acordul. Pe lista lui Valeriu Iftime au fost cinci antrenori. Primul era Edi Iordănescu. Chiar dacă nu este un antrenor ieftin și are pretenții la un staff numeros și aducerea unor jucători cu care a mai lucrat, Valeriu Iftime era dispus să facă un efort financiar. Surse din cadrul clubului ne-au spus că ieri seară, negocierile erau avansate și Edi Iordănescu era interesat să preia echipa botoșăneană. Până la urmă, acesta s-a răzgândit.

Pe lista lui Valeriu Iftime au mai fost trei fost internaționali, Costel Gâlcă, Liviu Ciubotariu și Viorel Moldovan, Laszlo Balint, antrenorul iderului din liga II-a. Gâlcă nu a fost interesat să preia o echipă aflată pe locul 12 în liga 1 iar a treia variantă a fost Liviu Ciubotariu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA