17.7 C
Botoșani
vineri, 24 mai 2024

Cinci jucători s-au implicat alături de Marius Croitoru în campania umanitară pentru fiul fostului fotbalist Costel Enache

fc botosani campanie umanitara

Ousmane N’Doye a răspuns pozitiv la apelul făcut de Marius Croitoru şi şi-a scos tricoul la licitaţie, în scop caritabil. Pozitiv au mai răspuns şi Marian Constantinescu, căpitanul echipei FC Braşov, precum şi botoşănenii Florin Acsinte, Andrei Patache şi Attila Hadnagy.

Marius Croitoru, iniţiatorul acestei campanii, a făcut un apel şi către alţi jucători din prima ligă şi aşteaptă ca în zilele următoare să intre în campanie fotbalişti de la echipele importante din capitală.

„Asemenea lucruri se fac cu oameni iar noi românii suntem un popor sufletist. Vreau să mulţumesc tuturor sportivilor care au fost alături de mine. Mulţumesc colegilor mei care sunt alături de mine. Încercăm să dăm o mână de ajutor. Îi mulţumesc şi prietenului meu Ousmane N’Doye care a trimis tricoul şi pozele cu tricoul. Îi mulţumesc lui Marian Constantinescu, căpitanul echipei FC Braşov. Din câte ştiu, s-a implicat în această campanie şi Goian. Îmi doresc să implice cât mai mulţi fotbalişti care au notorietate. Sunt jucători de la Steaua, de la Dinamo sau Rapid care dacă ar avea plăcerea să se implice în această campanie, ar fi extraordinar”, a spus Marius Croitoru.

Marius Croitoru, Ousmane N’Doye, Marian Constantinescu, Florin Acsinte, Andrei Patache şi Attila Hadnagy şi-au scos tricourile la vânzare şi încearcă să obţină cât mai mulţi bani care ulterior să fie donaţi fostului fotbalist Costel Enache care are nevoie de 100.000 de euro pentru intervenţia chirurgicală la care trebuie supus fiul său.

Cei care doresc să-l ajute pe Denis Enache pot dona bani în contul:

Titular cont : Enache Denis Constantin

Cont LEI : RO79RNCB0679144622770001

Cont EUR: RO52RNCB0679144622770002

ndoye tricou

marian constantinescuacsinte, croitoru, hadnagy, tricouri patache tricou

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

ULTIMA ORA