23.9 C
Botoșani
marți, 25 iunie 2024

Cinci absențe pentru meciul de la Mediaș. Soiledis va fi operat

FC Botoșani are cinci jucători accidentați înaintea meciului de la Mediaș. Cea mai importantă absență este Răzvan Oaidă, un jucător care la 21 de ani este titular în echipa antrenată de Costel Enache.

De asemenea, vor lipsi Lorand Fulop și Soiledis, accidentați de mai mult timp. tehnicianul botoșănean nu se va putea baza nici pe Alex Piftor și Alex Corban, ambii cu probleme medicale.

„Avem ceva probleme, vechea problemă a lui Lori, Piftor azi revine după o perioadă de program individual, Alex Corban în continuare cu probleme medicale, Răzvan Oaidă are și el o problemă medicală care s-a mai agravat în ultima perioadă. Aristidis face o intervenție chirurgicală, are o problemă foarte delicată, un hematom foarte bine ascuns pentru că este la al treilea RMN și abia la al treilea s-a descoperit problema, nimeni nu-i dădea de capăt durerilor și situațiilor în care era. Bucuria noastră este că s-a găsit cauza, acum probabil că o să suferim un pic pentru că la fel, recuperarea durează undeva la 4-5 săptămâni. E o absență pe termen lung, mai punem și cele trei săptămâni de dinainte”, a declarat Costel Enache.

Și Gaz Metan are probleme de lot. Darius Olaru, Carlos Fortes și Fofana sunt suspendați pentru acest joc.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA