20.1 C
Botoșani
joi, 25 iulie 2024

Chiul în masă la Titularizare! Zeci de profesori au părăsit sălile din cauza subiectelor

titularizare (3)

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Scolar Judetean Botosani, zeci de profesori fie au absentat de la examenul de titularizare, sau au dat bir cu fugitii din sali cand au vazut subiectele.

Din cei peste 600  de candidati inscrisi la testarea nationala, 67 au absentat, iar alti 49 s-au retras din examen. La proba scrisa de astazi nu s-au inregistrat probleme. Profesorii care au participat astazi la examenul de titularizare, trebuie sa obtina minim nota sapte pentru a putea ocupa un loc in scolile din Botosani. Examenul s-a desfasurat in doua centre de examen, la Liceul cu Program Sportiv si la Colegiul National „Mihai Eminescu”.

„La examenul de titularizare de astazi nu au fost probleme deosebite. Putem sa spunem ca s-a desfasurat in conditii normale Din cei 624 de candidati, 67 au fost absenti, 29 de persoane s-au restras din motive personale si 20 din alte motive”, a declarat Mihaela Hunca,inspector scolar general ISJ Botosani.

Tezele candidatilor vor fi evaluate in cele 11  centre de corectare din tara.Rezultatele vor fi afisate pe 25 iulie.
Repartizarea candidatilor pentru angajare pe perioada nedeterminata se realizeaza in sedinte publice organizate de centrele de concurs in zilele de 31 iulie si 1 august 2014. Repartizarea candidatilor pentru angajare pe perioada determinata se realizeaza in sedinte publice organizate de centrele de concurs in perioada 4-5 august 2014.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA