22.5 C
Botoșani
joi, 11 august 2022

CFR Cluj – FC Botoşani. V. Iftime: “La înfrângerea cu 6-0, am invitat nişte prieteni a meci. Nu mai fac în viaţa mea aşa ceva”

valeriu iftime

Valeriu Iftime, sponsorul principal al FC Botoşani, nu este foarte optimist înaintea meciului cu CFR Cluj. El şi-a adus aminte de înfrângerea cu 6-0 pe care echipa lui Leo Grozavu a încasat-o în sezonul trecut în Gruia.

Iftime spune că are încredere în echipă dar se teme de oscilaţiile de formă şi de gafele pe care le comit unii jucători.

“Avem o istorie complicată la Cluj. Este ca o carte citită de câteva ori, prăfuită şi pe care nu vreau să o mai ating. Ştiu bine subiectul. Cum e cu Steaua. Ce să aştept eu când vine Steaua la Botoşani? Am fost la toate meciurile de la Cluj, am luat bătăi fără nicio speranţă. La înfrângerea cu 6-0, eu eram la un simpozion, am invitat nişte prieteni la meci… Nu mai fac în viaţa mea aşa ceva. Cred foarte mult în echipa noastră dar sincopele astea se întâmplă numai la noi. După un meci bun acasă cu Timişoara, sper să nu fie iar un meci cu un Iliev care nu vede mingea, cu Dimitrov care fuge în partea cealaltă”, a declarat Valeriu iftime.

Partida CFR Cluj – FC Botoşani se va juca luni de la ora 20.30.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES


ULTIMA ORA