28.3 C
Botoșani
sâmbătă, 20 iulie 2024

CFR Cluj – FC Botoşani. Tiut şi Roşu vor victoria în faţa echipei la care şi-au făcut junioratul

tiut, grozavu, rosu

Călin Tiut şi Neluţ Roşu şi-au făcut junioratul la CFR Cluj iar acum au şansa de a juca împotriva echipei la care s-au format ca jucători. Portarul Călin Tiut are şansa să debuteze în Liga I chiar în faţa formaţiei CFR Cluj, în partida programată duminică de la ora 16.00.

„Va fi un meci important ca oricare alt meci. Pentru mine nu este un meci mai special. Eu îmi doresc să debutez în Liga I, la mine acasă, în Gruia. Eu stau chiar vis-a-vis de stadionul CFR. Şansele sunt egale şi depinde doar de noi. Eu am venit de la Liga a III-a, am venit puţin nepregătit, m-am acomodat puţin mai greu. Îmi doresc să debutez”, a spus Călin Tiut.

Nici pentru Neluţ Roşu nu este un meci special dar spune că ambiţia va fi mai mare la acest joc deoarece va evolua împtriva unor foşti colegi. El se aşteaptă ca rudele sale şi ale lui Călin Tiut să vină la meci şi să facă galerie Botoşaniului.

„Va fi un meci foarte greu pentru că ei trag cu dinţii să obţină puncte deoarece nu ştiu situaţia lor până la final. Noi ne dorim să obţinem cele trei puncte şi să terminăm cât mai sus. Va fi un meci frumos cu două echipe care joacă fotbal. Va fi un meci deschis. Noi mergem să jucăm la victorie şi nici nu ne gândim la altceva. Vom face un joc frumos la fel ca în celelalte partide. De la meciul cu Dinamo am jucat un fotbal spectaculos, cu goluri, cu ocazii. Lumea se uită la Botoşani ca la o echipă destul de mare. Nu pot spune că va fi un meci special pentru mine. Un meci special este dacă joc o finală de Champions League. E un meci normal, de campionat. Este un meci care mă ambiţionează. Întâlnesc mulţi colegi cu care am crescut, o echipă bună, o echipă în reconstrucţie”, a declarat Neluţ Roşu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA